Kuinka poistaa yhteystietojen esto Gmail?

Oletko yksi niistä monista ihmisistä, jotka ovat juuri alkaneet käyttää Internetiä säännöllisesti? Jos vastauksesi on kyllä, tämä blogi voi auttaa sinua monella tavalla. Huolimatta siitä kuinka hyvin olet perehtynyt verkkoon, voi olla haastavaa etsiä markkinoiden parasta sovellusta.

Tällaisina aikoina sinun pitäisi oppia Gmail ja sen tehokkuudesta. Se on Google luoma sähköposti ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat helposti lähettää ja vastaanottaa viestejä ilman vaikeuksia. Tästä syystä sinun tulee oppia siitä lisää Gmail tuki avulla mahdollisimman pian, jos haluat käyttää palveluita.

Tämän sovelluksen avulla voit saada sopivimmat tulokset ja minimoi samalla virusinvaasion mahdollisuuden laajalla marginaalilla. Ei vain sitä, vaan se tarjoaa sinulle myös huomattavan määrän palveluita ja ominaisuuksia varmistaaksesi, että saat eniten tarvittavaa apua.

Voit käyttää sitä pitääksesi yhteyttä ystäviisi, ottaa yhteyttä perheeseesi, lähettää asiakirjoja, vastaanottaa valokuvia, mainostaa yritystäsi jne. Siksi useimmat ihmiset ympäri maailmaa ovat nykyään vahvasti riippuvaisia tästä ohjelmistosta lukuisissa toimissa ja tehtävissä.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun lataat ja asennat tämän kaltaisen ohjelmiston, et ehkä tiedä, kuinka saada sopivimmat tulokset ilman vaikeuksia. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei.

Näissä olosuhteissa voit vaivattomasti keskustella Gmail teknisen tuki kanssa ja pyytää heidän apuaan. Jos selität ongelmasi asianmukaisesti, he antavat sinulle useita ehdotuksia ja vaiheittaisia ohjeita lyhyessä ajassa.

Näiden lisäksi on muutamia vaiheita, jotka voit pitää mielessä, jos haluat poistaa kontaktin eston Gmail. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun ohjelma käynnistyy, siirry siinä olevaan Asetukset valikkoon
  3. Näytöllesi avautuu uusi sivu, jossa on useita vaihtoehtoja, napauta Ihmiset ja jakaminen
  4. Löydät Yhteystiedot ominaisuuden uudelta sivulta, avaa se
  5. Estetty välilehti on käytettävissä uudella sivulla. Napauta sitä löytääksesi luettelon ihmisistä, jotka olet estänyt
  6. Napauta yhteystietoa, jonka eston haluat poistaa

Jos haluat lisätietoja tästä sovelluksesta, soita Gmail Asiakaspalvelu saadaksesi lisätietoja.

Alkuperäinen lähde


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started